Restauracja w Trybunie Honorowej

Zachęcamy do odwiedzin w dni wyścigowe restauracji znajdującej się na drugim piętrze Trybuny Honorowej.
Poniżej prezentujemy aktualne menu:

PRZEKĄSKI ZIMNE/ APPETIZERS

Tatar wołowy podany z cebulą, ogórkiem i marynowaną pieczarką podany z pieczywem 120 g – 16 PLN
Śledź marynowany po kaszubsku podany pieczywem z cebulą 100 g – 12 PLN

SAŁATKI / SALADS

Caprese – pomidory z serem mozzarella i świeżą bazylią – 26 PLN
Sałatka Cezara z grillowaną piersią kurczaka, sałatą rzymską oraz dipem parmezanowym
z anchovies – 26 PLN

ZUPA / SOUP

Krem ze szparagów z grzankami – 16 PLN

DANIA GŁÓWNE / MAIN COURSES

Plasterki schabu duszone z grzybami 180g, serwowane z gnocchi gotowanymi brokułami – 29 PLN
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem 180g podana z ziemniakami i sałatką
z dressingiem jogurtowym – 28 PLN
Pierogi ruskie z duszoną cebulą (6 szt.) – 18 PLN

DESERY / DESSERTS

Puszysty sernik podany na sosie malinowym – 16 PLN
Świeże truskawki z sosem waniliowym – 18 PLN